Wilujeng sumping di parusahaan urang

rinci

  • Daun Springs pikeun treuk

    Daun Springs pikeun treuk

    Pondok Description:

    Rincian rusuh Tempat of Origin: Shandong, Cina Ngaran Brand: dF Rek: 180 Ari œ NO .: The semi-trailer Tipe: TT, gantung Spring Modél Car: BPW Posisi: Rear Ukuran: 18 * 120 Car Jieun: The semi-trailer Jumlah modél: The semi-trailer Spring Bahan: Steel Manten Absorber Tipe: lianna Kamampuhan Supply Supply Kamampuhan: 10 ton / ton per Bulan Mangpaat daun Springs Ngagunakeun daun cinyusu pikeun kandaraan heavier mangrupa idéal di dispensing beurat ogé leuwih hiji tempat badag, sarta yén teh alesan naha aranjeunna perf ...

  • daun trailer spring TRA 2726

    daun trailer spring TRA 2726

    Pondok Description:

    Gancang jéntré Tempat of Origin: Shandong, Cina Ngaran Brand: Dadaalloy Rek: 3 Bulan œ NO .: TRA 2726 Tipe: TT, gantung Spring Car Modél: trailer Otomatis Posisi: Rear Ukuran: 20 * 75 Car Jieun: Treuk Modél Jumlah: TRA 2726 TRA 2726: daun cinyusu pentingna daun Springs daun cinyusu téh bagian integral sistim suspénsi wahana urang. Éta nu dipasang pikeun pitulung rojongan sakabéh beurat tina mobil atawa treuk. Daun cinyusu ogé pitulung mulasara cekelan dina ban urang dina jalan jeung ngatur ...

Produk Artikel

TENTANG KAMI

Dada Galunggung Co., Ltd. ieu husus dina ngarancang jeung nyieun Daun Sring, gantung Air, Téknik gantung. Leuwih ti 15 taun pangalaman. Urang nyadiakeun produk kualitas luhur ka pasar lokal jeung Éropa, Amerika Kaler, Amerika Kidul, Wétan Tengah, Afrika jsb