China Trailer penundaan mechanical BPW jinis pabrik lan supplier | Dada

Trailer penundaan mechanical jinis BPW

Short Description:

Details cepet

Gunakake: Trailer Parts

Bagean: Trailer Suspension

Max Payload: 16 ton saben poros

Size: deleng gambar

Panggonan Asal: Shandong, China, Shandong, China

Jeneng Brand: dada

Panggil Model: RTD-BPW1360-2, RTD-BPW1360-3


Detail produk

Tags Product

21

Details cepet

Gunakake: Trailer Parts

Bagean: Trailer Suspension

Max Payload: 16 ton saben poros

Size: deleng gambar

Panggonan Asal: Shandong, China, Shandong, China

Jeneng Brand: DadaAlloy

Panggil Model: RTD-BPW1360-2, RTD-BPW1360-3

Kemampuan sumber

Sumber Kabisan: 1000 Potongan / per Month

Packing & Delivery

We biasane nggunakake pallet packing.Place prodhuk ing pallet ing, ngamanake karo tali safety lan Lebokake karo film babagan, supaya minangka kanggo ngamanake lan nyegah dust.If sampeyan duwe kabutuhan liyane, sampeyan bisa ngatur miturut kasenengan.

Packaging Details

Dikempalken ing pallet karo mèmbran anti banyu

Port: Qingdao

Mimpin Time: 30 dina

101

Apa Kita Gunakake Leaf Springs kanggo Vehicles Rodok abot?

A rwaning spring, utawa spring kreta, punika jinis prasaja saka spring biasane digunakke kanggo kendaraan roda. Uga, iku salah siji saka limo paling tuwa saka springing ing abad tengahan. Salah kaluwihan saka spring rwaning liwat spring biasa, kang helical, iku pungkasan rwaning spring kang bisa katuntun sadawane path tartamtu. Leaf sumber kanggo kendaraan abot bisa tetep kanggo pigura, utawa bisa tetep ing tepining langsung, karo frontage biasane telpon liwat tali sing, kang lengen ngayunke cilik. tali njupuk munggah ing karep saka spring godhong lengthen yen teken. Iki uwis, springiness supple.

Nalika ngganti sumber rwaning

Nalika sampeyan lagi reresik bagean penundaan iki, iki uga ing wektu apik kanggo mriksa lan weruh yen kudu diganti. Njupuk dipikir nyedhaki ing saben spring lan ndeleng yen iku nuduhake pratandha ing ngisor iki:

A spring rwaning sing Ngartekno ngarih-arih saka wong - Iki biasane sing liya kendaraan wis ngiringake pocapan salah siji ing kiwa utawa tengen. Yen sag punika wujud utawa banget ketok, ngganti spring rwaning rusak-metu sanalika bisa.

Retak spring - Retak utawa fraktur ora bisa gandheng, supaya sampeyan kudu njaluk spring anyar yen siji lawas wis nuduhake pratandha iki.

Nemen hardware corroded - pins shackle, perkakas, lan u-bolts nyambungake saben spring ngirim bakal bebas saka teyeng. Yen iki bagéan sing nuduhake karat abot, iku wektu kanggo nandur modal ing sumber anyar.

Saiki sampeyan bisa digodha kanggo mulihake sumber rusak nemen dhewe. Nanging, iki dudu saranake wiwit tugas banget angel, wektu-akeh, lan mbutuhake khusus peralatan. Paling nang bakal supaya nangani mekanik profesional banget rusak-metu utawa rusak sumber.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita